Повітря, наповнене сонцем, тремтить

Люблю, когда на деревах. Огонь зеленый шевелится.
С.А.Есенин

Ось! Як спалахне це…
Зелене полум'я,
з землі на дерева вискакуючи,
А вітер все зліше і зліше...
Цей світ
розпікає!
І ось,
над протяжністю сонних полів
неспішно
молекули
зграй
у непам’ять
…зникають.
Розсипавшись, крила складають на луг,
кричать, що є жару.
- Удома! удома!
Ось він, наш лісок, аж, до болю знайомий.
... В повітрі, наповненим вітром, тремтить.

І цей, розперізаний трактором круг.
І той,
що назавжди в фуфаєчці старій,
про що він,задумливий знову, сидить?!
А час вже нестерпно спікається скваром!
Ї-ї-ї …
Повітря, наповнене сонцем, тремтить.




Ицхак Скородинский, 2013

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 99743 от 22.06.2013

0 | 0 | 1449 | 27.04.2024. 02:31:31

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.