No love...

"Но был один, который не стрелял"
В.В.Высоцкий

No tender rhymes for me! No sweet desire!
No matter what you say and what has gone!
Just when I'm being killed,
when you hear "Fire!" -
please be the "one who did'nt shoot"...
Please be the one...




Разумовская Наталья, 2013

Сертификат Поэзия.ру: серия 936 № 97467 от 02.02.2013

0 | 0 | 1280 | 28.03.2024. 20:25:04

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.