Гарна осінь в Україні...

Дата: 30-03-2018 | 18:36:33

Гарна осінь в Україні:
Запах сіна, ліс в малині,
Горобини в павутинні,


Мов дівчата у стрічках.


І зимою в Україні:
То мороз, що серце стигне,
То під сонцем плаче іній


Несміяною в сльозах.


А весною в Україні
Всі привітні та гостинні:
Як на радужній картині,


Все цвіте, радіє – ах!


Славне літо в Україні: 
Променем в аквамарині,
Зелень трав і неба сині


Відбиваються в очах.


Тільки зараз в Україні:
Сморід гару, смак полину,
Сльози вдів і плач за сином,


Та прокляття на губах,


І – тривога в небесах...





Олег Озарянин, 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1027 № 133443 от 30.03.2018

1 | 0 | 868 | 20.04.2024. 05:51:02

Произведение оценили (+): ["Нина Есипенко (Флейта Бутугычаг) °"]

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.