Вагітній

Дата: 11-02-2018 | 22:32:00

Обачно й бережно ступає,
В собі вмістивши до пуття
Світ, де вона і Пресвятая,
І Бог, і загадка буття.


Сама народжена Землею,
Тепер – богиня, зрозумій:
Весь всесвіт дивиться на неї
І цілий всесвіт в ній самій.


Так плавно й з гідністю руша,
Зразком найкращім доброчинства,
Що світиться її душа
Завітним світлом материнства.


В чеканні Божого дарунка
Вона, наповнена краси –
Багатство вищого ґатунку
В усі віки, усі часи.


на фото: малюнок до цього мого вірша
художниці з Житомира Катерини Дацун





Олег Озарянин, 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1027 № 132500 от 11.02.2018

0 | 0 | 856 | 20.04.2024. 10:23:00

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.