Донбас

Дата: 16-01-2018 | 18:38:00

Люблю з дитинства мiй Донбас,

бо там живе моє коріння.

Тепер я чую раз у раз

про нього кволе голосіння.

Ховають начебто його

у гробове оте склепіння,

де не горітиме вогонь

тепла і світла воскресіння.


Та незважаючи нв час,

коли волають навіжені,

постане знову мій Донбас,

відноаиться, мов птиця фенікс.





Юрий Ош , 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 131923 от 16.01.2018

0 | 0 | 851 | 29.03.2024. 14:42:18

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.