Лихолітня

Дата: 24-09-2017 | 20:39:38


Язичнице,

напасті Ваші –

найтонша слов'янська

сув'язь,

в якій ще й сплітається щастя

з надією

повелівати

хвищами прислів'їв найлегших

над римами строф кам'яних...


В'язь рим –

шурх кайданів дзвінких...

В які Ви заковані...

В стрим!


То що ж Ви

метаєтесь,

чварою,

гризлі

примарою?!


Скваром

крові

Вас,

скваром..


Жер серця

з-з-з дзюбавши

лілейними

чайками

Ваших

горластих

стихій.







Ицхак Скородинский, 2017

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 129711 от 24.09.2017

0 | 0 | 882 | 24.04.2024. 18:22:53

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.