Троллінгатору


Є хмари, є небо...

Є світло кохання!
Є мир почуттів
і добро сподівань...

Що?
То не для тебе?
Так...
То не для тебе,
бажаєш зажури,
у пастки капкан
зіжмакавши слово...

Обкусані пальці,
гризоти нудота,
зкривавлені більма,
у вухах — тамтам.
В швах гуглиш любого,
регочеш та крячеш,
хверцюєш,
хверцюєш,
хверцюєш
в дрантя.
Нечуло живеш,
як дірява простирка,
страхіття товчеш
у дурмані життя...







Ицхак Скородинский, 2016

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 121266 от 21.07.2016

0 | 0 | 1143 | 29.03.2024. 13:59:50

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.