Та й в грошах втопитись

Дата: 10-09-2013 | 12:20:59

От і я…
Пішов до світу із країни милої,
а там темрява скажена
у людських у душах…

І все це лиш задля того, щоб в грошах втопитись …

Так блукав там прірву часу,
посивів, став дідьком,
заробив боргів до смерті…

Вирвався з неволі!

Та й, поїхав до родини через безліч років…

…А там темрява та ж сама, бо мільйони в злиднях,
мучать і себе і віру,
хочуть,в дух, як хочуть…

Поживиться тим закляттям…

Та й в грошах втопитись.




Ицхак Скородинский, 2013

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 100950 от 10.09.2013

0 | 2 | 1897 | 28.03.2024. 12:54:03

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Ицхак!
Ну Вы решительно: став дідьком!
Вы действительно имели в виду чёрта (дідько по-украински)?
М.б. - став дідом???
:)

I в яких злиднях, Ицхак!!! I вд цього не втечеш нiкуди не дiнешся...

В нашей стране, словно в дымном притоне -
Смерти не видно и жизни не рад.
Правят судьбою воры в законе,
Как на пороге адовых врат.

Ото якось так... Успiхiв!